Version 7 04/11/2025



Atlantic Motorsport Park 2025

Friday June 20 - Vendredi 20 Juin - PROMOTOR TEST DAY											
				On Track	Buffer	Total					
9:00 a.m.	9:30 a.m.	Test Day	Vintage CVQ & TRAC Series			30 minutes					
9:30 a.m.	10:00 a.m.		Super Production Challenge			30 minutes					
10:00 a.m.	10:30 a.m.		Coupe Nissan Sentra Cup			30 minutes					
10:30 a.m.	11:00 a.m.		Vintage CVQ & TRAC Series			30 minutes					
11:00 a.m.	11:30 a.m.		Super Production Challenge			30 minutes					
11:30 a.m.	12:00 p.m.		Coupe Nissan Sentra Cup			30 minutes					
Lur	nch										
1:00 p.m.	1:30 p.m.	Test Day	Vintage CVQ & TRAC Series			30 minutes					
1:30 p.m.	2:00 p.m.		Super Production Challenge			30 minutes					
2:00 p.m.	2:30 p.m.		Coupe Nissan Sentra Cup			30 minutes					
2:30 p.m.	3:00 p.m.		Vintage CVQ & TRAC Series			30 minutes					
3:00 p.m.	3:30 p.m.		Super Production Challenge			30 minutes					
3:30 p.m.	4:00 p.m.		Coupe Nissan Sentra Cup			30 minutes					
4:30 p.m.	5:00 p.m.	Practice	Vintage CVQ			30 minutes					
5:00 p.m.	5:30 p.m.	Practice	Super Production Challenge			30 minutes					
5:30 p.m.	6:00 p.m.	Practice	Coupe Nissan Sentra Cup			30 minutes					
Saturday	June 21 -	Samedi 2	21 Juin								
				On Track	Buffer	Total					
9:00 a.m.	9:25 a.m.	Qualifying	TRAC AJM Classics Series & Pit Lane Sim Racing 1 Hour Challenge	20 minutes	5 minutes	25 minutes					
9:25 a.m.	9:50 a.m.	Qualifying	Vintage CVQ	20 minutes	5 minutes	25 minutes					
9:50 a.m.	10:15 a.m.	Qualifying	TRAC WCN Motorsport Serie & Pit Lane Sim Racing 1 Hour Challenge	20 minutes	5 minutes	25 minutes					
10:15 a.m.	10:40 a.m.	Qualifying	Coupe Nissan Sentra	20 minutes	5 minutes	25 minutes					
10:40 a.m.	11:15 a.m.	Qualifying	SPC - Compact/Production SPC - Super Production	15 minutes 15 minutes	5 minutes	35 minutes					
11:15 a.m.	11:50 a.m.	Race #1	Vintage CVQ	30 minutes	5 minutes	35 minutes					
Lur	nch		•								
1:00 p.m.	1:45 p.m.	Race #1	Coupe Nissan Sentra	40 minutes	5 minutes	45 minutes					
1:45 p.m.	2:30 p.m.	Race #1	Super Production Challenge	35 minutes	10 minutes	45 minutes					
2:30 p.m.	3:40 p.m.	Enduro	Pit Lane Sim Racing 1 Hour Challenge	60 minutes	10 minutes	70 minutes					
3:40 p.m.	4:15 p.m.	Race #2	Vintage CVQ	30 minutes	5 minutes	35 minutes					
4:15 p.m.	5:00 p.m.	Race #2	Coupe Nissan Sentra	40 minutes	5 minutes	45 minutes					
5:00 p.m.	5:15 p.m.	-	Grid Walk the Show	-		-					
5:15 p.m.	6:00 p.m.	Race #2	Super Production Challenge	35 minutes	10 minutes	45 minutes					
	•		, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,								
The Annual SPC BBQ 18:45											

Sunday June 22 - Samedi 22 Juin											
				On Track	Buffer	Total					
9:00 a.m.	9:15 a.m.	Warm-Up	ARMS TRAC Series 1 & 2	10 minutes	5 minutes	15 minutes					
9:15 a.m.	9:30 a.m.	Warm-Up	Coupe Nissan Sentra	10 minutes	5 minutes	15 minutes					
9:30 a.m.	9:45 a.m.	Warm-Up	Super Production Challenge	10 minutes	5 minutes	15 minutes					
9:45 a.m.	10:00 a.m.	Warm-Up	Vintage CVQ	10 minutes	5 minutes	15 minutes					
10:00 a.m.	10:30 a.m.	Race #1	TRAC AJM Classics Series	25 minutes	5 minutes	30 minutes					
10:30 a.m.	11:15 a.m.	Race #3	Coupe Nissan Sentra	40 minutes	5 minutes	45 minutes					
11:15 a.m.	11:45 a.m.	Race #1	TRAC WCN Motorsport Serie	25 minutes	5 minutes	30 minutes					
11:45 a.m.	12:30 p.m.	Race #3	Super Production Challenge	35 minutes	10 minutes	45 minutes					
Lunch											
1:30 p.m.	2:00 p.m.	Race #2	TRAC AJM Classics Series	25 minutes	5 minutes	30 minutes					
2:00 p.m.	2:35 p.m.	Race #3	Vintage CVQ	30 minutes	5 minutes	35 minutes					
2:35 p.m.	3:05 p.m.	Race #2	TRAC WCN Motorsport Serie	25 minutes	5 minutes	30 minutes					